» كتلت گوشت
– گوشت چرخكرده؛ 450 گرم
– گشنيز خردشده؛ يكونيم قاشق سوپخوري
– خمير داخل يك عدد نان فانتزي بزرگ؛ 2 قاشق سوپخوري
– سير؛ 5 حبه (ريز رنده شود)
– پياز؛ يك عدد (رنده شود)
– آب 2 عدد ليموترش
– پودر فلفل قرمز؛ يك قاشق چايخوري
– پودر كاري؛ يك قاشق سوپخوري
– رب گوجهفرنگي؛ يك قاشق سوپخوري
– تخممرغ؛ يك عدد
– دارچين و زردچوبه؛ (هركدام، نوك قاشق چايخوري)
– روغن؛ مقداري براي سرخكردن
– نمك و فلفل سياه؛ به مقدار لازم
روش پخت:
1 – يك كاسه متوسط آماده كنيد و گوشت چرخكرده را همراه گشنيز، خمير خشك و خردشده نان، پياز، سير، آب ليموترش، رب گوجهفرنگي و ادويهها در آن بريزيد و مواد را خوب ورز دهيد. سپس زرده و سفيده تخممرغ را در كاسه كوچكي باهم مخلوط كرده، به مايه اضافه كنيد و هم بزنيد.
نكته: اگر احساس كرديد كه مايه كتلت چسبندگي كافي را ندارد، كمي خمير خشك نان به آن اضافه كنيد.
2 – تابه نچسبي آماده كنيد و مقداري روغن در آن بريزيد و روي شعله اجاقگاز بگذاريد تا داغ شود. حالا دستتان را نمدار كرده، مقداري از مايه كتلت را در كف دست به شكل دايره تبديل كنيد و در روغن قرار دهيد. پس از اينكه دو طرف آنها سرخ شد، همراه با سالاد و فلفل تازه سرو كنيد.
زمان لازم براي آمادهسازي مواد: 8 دقيقه
زمان لازم براي پخت كتلت: 10 دقيقه